FAQ

Op zoek naar informatie?
De meest gestelde vragen staan vermeld in onze FAQ.
Je kunt ook contact met ons opnemen door op de link “Contact ” onderaan de pagina te klikken als je het antwoord op je vraag niet hebt gevonden.
Stel ons je vragen!
Hoe kunnen we de kwaliteit van kantoorschoonmaak verbeteren?
Om de kwaliteit van het schoonmaken van kantoren te verbeteren, is het cruciaal om een gedetailleerd schoonmaakplan op te stellen met specifieke frequenties voor elke taak, om effectieve schoonmaakproducten te kiezen die geschikt zijn voor de verschillende soorten oppervlakken en om het personeel voortdurend te trainen in de beste praktijken en innovaties op het gebied van schoonmaken.
Wat zijn de beste werkwijzen voor glazenwassen in bedrijven?

De beste manier om bedrijfsramen schoon te maken is onder andere het gebruik van schoonwatertechnieken om strepen te voorkomen, het gebruik van professionele apparatuur zoals telescoopstokken en regelmatig schoonmaken om de transparantie te behouden en vuilophoping te voorkomen.

Waarom schoonmaakwerk voor bedrijven uitbesteden?

Door schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden, kunnen bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten en profiteren van professionele en gespecialiseerde diensten.
Het garandeert ook een hoge mate van netheid dankzij de expertise en specialistische apparatuur van schoonmaakbedrijven.

Welke certificeringen zijn belangrijk voor schoonmaakbedrijven?

Belangrijke certificeringen voor schoonmaakbedrijven zijn ISO 9001 voor kwaliteitsbeheer, ISO 14001 voor milieubeheer en specifieke certificeringen zoals OHSAS 18001 voor veiligheid en gezondheid op het werk.

Hoe ga je om met afval in grote bedrijven?

Afvalbeheer in grote bedrijven omvat het implementeren van beleid voor selectief sortereninvesteren in recyclingoplossingen en samenwerken met gespecialiseerde dienstverleners om ervoor te zorgen dat afval op een milieuvriendelijke manier wordt afgevoerd.

Welke oplossingen zijn er om stof in industriële omgevingen te bestrijden?

Om stof in industriële omgevingen te bestrijden, raden we aan industriële filtratie- en afzuigsystemen te gebruiken, apparatuur en oppervlakken regelmatig schoon te houden en geschikte vloerbedekking te gebruiken die stofophoping minimaliseert.

Hoe kunnen reinigingsproblemen in open ruimtes worden opgelost?

Schoonmaakproblemen in open ruimten kunnen worden opgelost door frequent schoonmaken, het gebruik van apparatuur die is aangepast aan grote ruimten en specifieke methoden zoals mechanisch vegen voor bladeren en buitenvuil.

Hoe kies je een schoonmaakbedrijf?

Het kiezen van een schoonmaakbedrijf moet gebaseerd zijn op hun reputatie, ervaring, kwaliteits- en veiligheidscertificeringen en hun vermogen om een persoonlijke service te bieden die voldoet aan de specifieke eisen van de kantooromgeving.

Wat zijn de gemiddelde kosten voor het schoonmaken van kantoren in België?

De gemiddelde kosten voor het schoonmaken van kantoren in België variëren afhankelijk van de grootte van het pand, de frequentie van de diensten en de bijzonderheden van het contract.
Het is raadzaam om meerdere offertes aan te vragen om de aanbiedingen te vergelijken.

Hoe wordt industriële reiniging uitgevoerd?

Industriële reiniging wordt uitgevoerd met specifieke technieken en producten die zijn aangepast aan industriële omgevingen, vaak inclusief hogedrukreiniging, industrieel stofzuigen en chemische of thermische methoden om de meest hardnekkige vervuiling te behandelen.

Professionele schoonmaakdiensten

Wat zijn de voordelen van professioneel schoonmaken?

Professionele reiniging biedt een aantal voordelen, zoals verbeterde hygiëne en veiligheid, een langere levensduur van installaties en apparatuur en een beter bedrijfsimago in de ogen van bezoekers en werknemers.

Hoe vind ik een betrouwbaar schoonmaakbedrijf?

Om een betrouwbaar schoonmaakbedrijf te vinden, is het een goed idee om de meningen en aanbevelingen van andere klanten te controleren, ervoor te zorgen dat het bedrijf de juiste certificeringen heeft en de kwaliteit van hun communicatie en klantenservice te beoordelen.
Een bedrijf dat een transparante beoordeling van je behoeften en een duidelijke offerte biedt, is vaak een goede indicator van betrouwbaarheid.

Hoe vaak moet een bedrijfsruimte worden schoongemaakt?

De frequentie waarmee commerciële ruimten worden schoongemaakt, hangt af van een aantal factoren, zoals het soort activiteit, het volume van het dagelijkse verkeer en specifieke industrienormen.
Over het algemeen wordt dagelijks schoonmaken aanbevolen voor ruimten met veel verkeer, terwijl voor andere ruimten wekelijks of tweewekelijks schoonmaken voldoende kan zijn.

Welke schoonmaakproducten worden door professionals gebruikt?

Schoonmaakprofessionals gebruiken een reeks producten die zijn aangepast aan verschillende soorten oppervlakken en vervuilingen.
Deze producten omvatten ontsmettingsmiddelen, schoonmaakmiddelen, oplosmiddelen en gecertificeerde ecologische producten, die efficiëntie en respect voor het milieu garanderen.

Hoe kan ik de kwaliteit van de schoonmaak van mijn bedrijf garanderen?

Om de kwaliteit van de schoonmaak in uw bedrijf te garanderen, is het essentieel om een schoonmaakbedrijf te kiezen met een goede reputatie en hoge normen, om duidelijke en meetbare kwaliteitscriteria op te stellen en om regelmatige inspecties uit te voeren.
Regelmatige communicatie met het schoonmaakbedrijf om feedback te geven en de diensten aan te passen als dat nodig is, is ook cruciaal.

Wat zijn de schoonmaaknormen voor scholen?

Schoonmaaknormen voor scholen vereisen speciale aandacht voor desinfectie en hygiëne om de verspreiding van ziekten te voorkomen.
Dit omvat regelmatige reiniging van regelmatig aangeraakte oppervlakken, het gebruik van producten die zijn goedgekeurd door de gezondheidsautoriteiten en specifieke protocollen tijdens perioden van griep of andere epidemieën.

Professionaliteit en kwaliteit

Ons team gebruikt beproefde methoden en milieuvriendelijke schoonmaakproducten om een schone en stimulerende omgeving te garanderen.
We beoordelen zorgvuldig uw specifieke behoeften en bieden een schoonmaakplan dat niet alleen schoon blijft, maar ook het welzijn en de productiviteit van uw werknemers verbetert.

Professionaliteit en kwaliteit

Ons team gebruikt beproefde methoden en milieuvriendelijke schoonmaakproducten om een schone en stimulerende omgeving te garanderen.
We beoordelen zorgvuldig uw specifieke behoeften en bieden een schoonmaakplan dat niet alleen schoon blijft, maar ook het welzijn en de productiviteit van uw werknemers verbetert.